Werkplaats te huur

In het atelier in Utrecht zijn werkplaatsen voor meubelmakers te huur.

De werkplaats is aan de Sophialaan in Utrecht op Lage Weide, lekker centraal in Nederland dus. De werkplaats is ruim (400 m2) en licht. Er is een ruime machinale en daarnaast is er plek voor 7 meubelmakers / houtbewerkers.

In de machinale staan de meeste gangbare machines: Formaatzaag, afkortzaag, lintzaag, bandschuurmachine, vlak/vandiktebank, kantenschuurmachine, kantenaanlijmmachine, langgatboor en stationnaire frees.De werkplaats beschikt over verwarming, een paar eigen WC’s, een klein keukentje en een kantoortje met flexplekken.

Als je bij ons intrekt dan mag je gebruik maken van alle machines in de machinale. Daarnaast delen we veel van ons handgereedschap met elkaar, al willen we graag dat je je eigen handgereedschap en je eigen werkbank(en)  meebrengt.

We hebben nog een kleinere ruimte te huur voor 600 eur per maand ex btw en een grotere ruimte van 25 m2 voor 800 eur per maand ex btw. Hierbij ingebrepen zijn :

  • Gebruik van machines en onderhoud hierop
  • Elektriciteit
  • Water
  • Gebruik WC
  • Verwarming
  • Niet inbegrepen zijn de kosten van afval

Wij zoeken meubelmakers bij voorkeur net als wij parttime/kleinschalig, niet actief in de bouw. We verwachten dat je helpt de werkplaats netjes en opgeruimd te houden en dat je een aansprakelijkheidsverzekering hebt als ondernemer.

Ben je geinteresseerd in andere meubelmakers in de werkplaats? kijk dan eens op de volgende websites:

Verzamelkasten

Coffelli

 

Ben je geïnteresseerd: stuur dan een mailtje naar info@mohma.nl of vul het contactformulier in: Contactformulier.