Werkplaats te huur

In het atelier in Utrecht is een werkplaats voor een meubelmaker of houtbewerker te huur.

De werkplaats is aan de Sophialaan in Utrecht op Lage Weide, lekker centraal in Nederland dus. De werkplaats is ruim (400 m2) en licht. Er is een ruime machinale en daarnaast is er plek voor 7 meubelmakers / houtbewerkers.

In de machinale staan de meeste gangbare machines: Formaatzaag, afkortzaag, lintzaag, bandschuurmachine, vlak/vandiktebank, kantenschuurmachine, kantenaanlijmmachine, langgatboor en stationnaire frees.De werkplaats beschikt over verwarming, een paar eigen WC’s, een klein keukentje en een kantoortje met flexplekken.

Als je bij ons intrekt dan mag je gebruik maken van alle machines in de machinale. Daarnaast delen we veel van ons handgereedschap met elkaar, al willen we graag dat je je eigen handgereedschap en je eigen werkbank(en)  meebrengt.

De grootte van de ruimte bepalen we in onderling overleg en kunnen we flexibel indelen. Uiteraard geldt dat je meer betaalt als je meer vierkante meters huurt. De kleinste ruimte begint bij 400 eur per maand. Inbegrepen in de huur zijn:

  • Gebruik van machines en onderhoud hierop
  • Elektriciteit
  • Water
  • Gebruik WC en keuken
  • Niet inbegrepen zijn de kosten van afval: afhankelijk van je werkzaamheden kijken we hoeveel afval je produceert en als dit heel veel is, vragen we hier een extra bijdrage voor.

Wij zoeken meubelmakers bij voorkeur net als wij parttime/kleinschalig, niet actief in de bouw. We verwachten dat je helpt de werkplaats netjes en opgeruimd te houden en dat je een aansprakelijkheidsverzekering hebt als ondernemer.

Ben je geinteresseerd in andere meubelmakers in de werkplaats? kijk dan eens op de volgende websites:

Verzamelkasten

Coffelli

 

Ben je geïnteresseerd: stuur dan een mailtje naar info@mohma.nl of vul het contactformulier in: Contactformulier.